Αρχική » Αγορές » Κόκκινο στη «Λευκή Νύχτα» για Κηφισιά

Κόκκινο στη «Λευκή Νύχτα» για Κηφισιά


«Οχι» απάντησε η Περιφέρεια Αττικής στο αίτημα του εμπορικού συλλόγου Κηφισιάς για να πραγματοποιηθεί «Λευκή Νύχτα», δηλαδή να λειτουργήσουν τα εμπορικά καταστήματα και το βράδυ της 19ης Δεκεμβρίου στην Κηφισιά.

Συγκεκριμένα, ο αντιπεριφερειάρχης Βόρειου Τομέα Αθηνών Γιώργος Καραμέρος σε ανακοίνωσή του ανέφερε το σκεπτικό της Περιφέρειας γι’ αυτή την απόφαση, επισημαίνοντας ότι φέτος τα εμπορικά καταστήματα θα παραμείνουν ανοιχτά δύο συνεχόμενες Κυριακές στις 14 και 21 Δεκεμβρίου, οπότε θα ήταν υπερβολή να λειτουργήσουν και μια ακόμη μέρα ενδιάμεσα.

Ο Εμπορικός Σύλλογος Κηφισιάς αναφέρεται σε κομματική απόφαση που υπαγορεύτηκε από την Ομοσπονδία Εργαζομένων, «η οποία είναι της ίδιας παράταξης με τον κ. Καραμέρο και έχει την τακτική να λέει “όχι” σε όλα, “όχι” στην επιχειρηματικότητα και την ανάπτυξη», όπως τόνισε ο πρόεδρος του Συλλόγου, Μάρκος Πανέτας. Προσέθεσε μάλιστα ότι η «Λευκή Νύχτα» είχε προγραμματιστεί στο πλαίσιο σειράς εκδηλώσεων, προκειμένου να δημιουργηθεί ευχάριστο γιορτινό κλίμα.


Μάθετε πρώτοι ό,τι δε θα σας πουν οι άλλοι

  • Gossip, Παραπολιτικά, Πιπεράτα!
  • Προσφορές Εστιατορίων και καταστημάτων στην Κηφισιά
  • Νέα και Ειδήσεις
για την Κηφισιά κατευθείαν στο mail σας.

Εγγραφείτε τώρα
Email
Όνοματεπώνυμο
Δε θα σας spammarουμε ποτέ!

Σχολιάστε

σχόλια