Αρχική » Έξοδος » Διασκέδαση » Βαρθακούρης-Μπιθικώτσης στο Κηφισιά LIVE STAGE
βαρθακουρης μπιθικωτσης κηφισια

Βαρθακούρης-Μπιθικώτσης στο Κηφισιά LIVE STAGE


Έναν καινούριο χώρο διασκέδασης αποκτούν τα βόρεια προάστια. Πρόκειται για το ΚΗΦΙΣΙΑ LIVE STAGE που ξεκινά την Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου και έχει σαν στόχο να αποτελέσει μια καινούρια εστία μουσικής συνάντησης σημαντικών καλλιτεχνών.

Την έναρξη θα πραγματοποιήσουν δύο καλλιτέχνες που έχουν ενώσει τις δυνάμεις τους εδώ και 2 χρόνια με τεράστια επιτυχία, ο Χάρης Βαρθακούρης και ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης.

Mετά την παγκόσμια περιοδεία με τίτλο «Τα τραγούδια του πατέρα μου» που άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις και απέσπασε διθυραμβικές κριτικές σε όλο τον κόσμο, ο Γρηγόρης και ο Χάρης αποφάσισαν να επεκτείνουν τη συνεργασία τους. Έτσι, αμβλύνοντας το ρεπερτόριό τους με διάθεση να προσφέρουν στο κοινό στιγμές γνήσιου ελληνικού γλεντιού και την ευκαιρία να ξεχαστεί έστω για λίγο από τα προβλήματά του, ετοιμάζουν ένα πρόγραμμα γεμάτο επιτυχίες.

Μαζί τους τέσσερα νέα παιδιά με σπουδαίες φωνές η Χρύσα Μπελούση, ο Άρης Καμπανός, η Κωνσταντίνα Ζερβά και ο λυράρης, Στέλιος Ανδρουλιδάκης.

Την καλλιτεχνική διεύθυνση υπογράφει ο θρυλικός μαέστρος, Νίκος Κούρος.

Αξίζει να αναφέρουμε την τιμή της φιάλης κρασιού με φρούτα που ορίστηκε στα 50 ευρώ με βασικό γνώμονα να δώσει τη δυνατότητα ακόμη και στα μικρότερα βαλάντια να μπορέσουν να βρεθούν κοντά μας…

Έναρξη: Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου

ΚΗΦΙΣΙΑ LIVE STAGE Όθωνος 26, Κηφισιά
Τηλέφωνα reserve: 213.02.333.60 και 6949.359839
Ημέρες λειτουργίας : Παρασκευή, Σάββατο
Τιμές: Ποτό 10 ευρώ
Φιάλη ουίσκι 100 ευρώ
Φιάλη κρασιού 50 ευρώ με φρούτα (στα 2 άτομα)


Μάθετε πρώτοι ό,τι δε θα σας πουν οι άλλοι

  • Gossip, Παραπολιτικά, Πιπεράτα!
  • Προσφορές Εστιατορίων και καταστημάτων στην Κηφισιά
  • Νέα και Ειδήσεις
για την Κηφισιά κατευθείαν στο mail σας.

Εγγραφείτε τώρα
Email
Όνοματεπώνυμο
Δε θα σας spammarουμε ποτέ!

Σχολιάστε

σχόλια