Αρχική » Αγορές » Gadgets - Δώρα » Yale ENTR™ Κλειδαριά Πρόσβασης Με Κινητό Τηλέφωνο
Κλειδαρια με κινητό - Κηφισιά

Yale ENTR™ Κλειδαριά Πρόσβασης Με Κινητό Τηλέφωνο


Περιγραφή

Yale ENTR™: Εύκολη στην εγκατάσταση, στην συντήρηση και στην λειτουργία ηλεκτρονική κλειδαριά με κινητό τηλέφωνο, συρόμενα πλήκτρα αφής, τηλεκοντρόλ, πληκτρολόγιο τοίχου, δακτυλικό αποτύπωμα και μηχανικό κλειδί. Ειδικότερα, πρόκειται για ηλεκτρονικό κύλινδρο, ο οποίος προσαρμόζεται σε πόρτες με απλές κλειδαριές ασφαλείας μηχανικού κυλίνδρου, προσφέροντας προηγμένης τεχνολογίας αναβάθμιση σε λίγα λεπτά και με ελάχιστο κόπο. Με την εφαρμογή κινητού ENTR’s App, οι χρήστες ανοίγουν τις κλειδαριές τους με το κινητό τους, τις ελέγχουν, τις ρυθμίζουν κλπ.

 

Στο βασικό “πακέτο” περιέχονται όλα όσα χρειάζονται για την εγκατάσταση στην πόρτα και την λειτουργία με κινητό τηλέφωνο και με τα ενσωματωμένα συρόμενα πλήκτρα αφής. Περιέχεται επίσης ένα τηλεκοντρόλ για λειτουργία εξ αποστάσεως, που ακυρώνεται εύκολα αν χαθεί.

Το Yale ENTR™ είναι προϊόν, που φέρει την σφραγίδα της γνωστότερης μάρκας κλειδαριών στον κόσμο, με ό, τι αυτό συνεπάγεται κυρίως στην αξιοπιστία και στην μετά την πώληση υποστήριξη και εξασφάλιση. Στην Ελλάδα η εταιρεία “ΧΑΜΠΑΚΗΣ” που εισάγει και υποστηρίζει προϊόντα Yale για περισσότερα από 35 χρόνια, και που την τελευταία εικοσαετία ειδικεύεται στις ηλεκτρονικές κλειδαριές, είναι ακόμα μία εγγύηση για την απρόσκοπτη λειτουργία των Yale ENTR™, που διατίθενται μέσω του Lock-it.gr. Για την άμεση εξυπηρέτηση των πελατών μας διατηρούμε στις αποθήκες μας ικανό απόθεμα συσκευών, εξαρτημάτων και ανταλλακτικών και παραλλήλως υπάρχει άμεση απ’ ευθείας κάλυψη από την έδρα της Yale για την περιοχή μας, που είναι στην Ιταλία.

 

Εφαρμογές 

Το σύστημα Yale ENTR™ είναι ιδανικό για την ελεγχόμενη είσοδο σε Γραφεία, σπίτια, επαγγελματικούς και ιδιωτικούς χώρους εν γένει, με σημαντικό χαρακτηριστικό το αυτόματο διπλοκλείδωμα.της μηχανικής κλειδαριάς κάθε φορά, που κλείνει η πόρτα.

 

Κυριότερα Χαρακτηριστικά

• Μετατρέπει κάθε πόρτα σε “έξυπνη” πόρτα με απλό και προσιτό τρόπο.

• Ιδανικό για τα περισσότερα είδη και μεγέθη θυρών:

–Εσωτερικό μήκος μηχανικού κυλίνδρου από 35 χιλ. έως 78 χιλ. (ανά 5 χιλ.)

 

• Εγκαθίσταται εύκολα χωρίς τρυπήματα ή καλωδιώσεις

 

• Έχει επαναφορτιζόμενη μπαταρία. Δεν εξαρτάται από το ρεύμα πόλεως.

 

• Κλείδωμα και ξεκλείδωμα με πολλούς και διαφόρους τρόπους, κατ΄επιλογήν.

 

• Ασφαλής ασύρματη επικοινωνία  μεταξύ των διαφόρων εξαρτημάτων του συστήματος βάσει AES128 encryption standard.

• Οι χρήστες, που συνδέονται στο σύστημα, κάνουν διάφορες ενέργειες και ελέγχουν το Yale ENTR™ από το κινητό τους τηλέφωνο ή άλλη συσκευή Bluetooth.

• Ξεκλείδωμα έκτατης ανάγκης με μηχανικό κλειδί

• Φωτεινές ενδείξεις LED:

–Χαμηλή μπαταρία

–Πρόβλημα κατά το κλείδωμα/ξεκλείδωμα.

–Σίγαση

–Ξεκλείδωμα

 

Τεχνολογία 

Bluetooth Smart Technology (μεταξύ του ηλεκτρονικού κυλίνδρου Yale ENTR™ στην πόρτα και του κινητού τηλεφώνου ή άλλης συνδεδεμένης συσκευής).

Bluetooth 4.0 Communication Frequency (μεταξύ του ηλεκτρονικού κυλίνδρου Yale ENTR™ στην πόρτα και των μέσων εισόδου)- 2.4 GHz

Επαναφορτιζόμενη μπαταρία Lithium-ion

Ισχύς μπαταρίας 7.4V 2600mAh

Φόρτιση μπαταρίας 12VDC @ 1A

Διαστάσεις/Βάρος Yale ENTR™ 150 χιλ. x 55 χιλ. x 54 χιλ. / 380 γραμ.

Θερμοκρασία λειτουργίας από -10°C έως +50°C

Προστασία έναντι εισόδου αντικειμένων >1 χιλ. και βρεξίματος IP44

Υποστήριξη από εφαρμογή Mobile App Λειτουργικό σύστημα iOS 7 and άνω – Από iPhone 4S και άνω. Android 4.3 and άνω – Από Nexus4 και άνω. Samsung S3, Galaxy Note

Εδώ μπορείτε να βρείτε την κλειδαριά με κινητό 


Μάθετε πρώτοι ό,τι δε θα σας πουν οι άλλοι

  • Gossip, Παραπολιτικά, Πιπεράτα!
  • Προσφορές Εστιατορίων και καταστημάτων στην Κηφισιά
  • Νέα και Ειδήσεις
για την Κηφισιά κατευθείαν στο mail σας.

Εγγραφείτε τώρα
Email
Όνοματεπώνυμο
Δε θα σας spammarουμε ποτέ!

Σχολιάστε

σχόλια