Αρχική » Ειδήσεις » Κοινωνία » Επικίνδυνη Αντίθετη Μονοδρόμηση στην Κάτω Κηφισιά
Κηφισιά Μονοδρόμηση

Επικίνδυνη Αντίθετη Μονοδρόμηση στην Κάτω Κηφισιά


Εδώ και μερικά χρόνια έχουν πραγματοποιηθεί αρκετές μονοδρομήσεις στην Κηφισιά που σου δίνουν την εντύπωση ότι έγιναν στην τύχη. Μια από αυτές είναι η αντιστροφή της μονοδρόμησης από το εκκλησάκι της Αγ. Παρασκευής προς τη Μακεδονίας.

Ενώ ανέκαθεν τα αυτοκίνητα μπορούσαν να κατευθυνθούν από τη Μακεδονίας προς την Αγ. Παρασκευής τα τελευταία χρόνια πραγματοποιήθηκε εγκληματική αντιστροφή μονοδρόμησης χωρίς κανέναν προφανή λόγο. Αυτή έχει σαν αποτέλεσμα τα αυτοκίνητα που κατευθύνονται από την Αγ. Παρασκευή προς τη Μακεδονίας, λόγω έλλειψης ορατότητας, να ακινητοποιούνται σχεδόν στην μέση του δρόμου (για όσους γνωρίζουν έξω από τα ΚΑΠΗ, συμβολή Μακεδονίας – Αγ. Παρασκευής https://goo.gl/maps/oUhGvuUF3NG1rKh47) με αποτέλεσμα τα οχήματα που κατεβαίνουν την Αγ. Παρασκευής να αναγκάζονται να κάνουν ελιγμό με κίνδυνο σύγκρουσης με τα οχήματα που έρχονται από το αντίθετο ρεύμα στη Μακεδονίας.

Οι κάτοικοι της περιοχής δηλώνουν ότι τα ατυχήματα σε αυτή τη διασταύρωση αποτελούν καθημερινό φαινόμενο και το οποίο μπορεί να εξαλειφθεί μόνο με αντιστροφή της μονοδρόμησης ώστε τα οχήματα που κατεβαίνουν από την γέφυρα προς το εκκλησάκι της Αγ. Παρασκευής να συνεχίζουν τη φυσική τους ροή χωρίς να χρειάζεται να μπούνε στη Μακεδονίας όπως συμβαίνει τώρα.

Έχετε κάποια επικίνδυνη ή λανθασμένη μονοδρόμηση στη γειτονιά σας; Στείλτε μας στοιχεία ώστε να την αναδείξουμε στο https://www.facebook.com/kifisialife/

 


Μάθετε πρώτοι ό,τι δε θα σας πουν οι άλλοι

  • Gossip, Παραπολιτικά, Πιπεράτα!
  • Προσφορές Εστιατορίων και καταστημάτων στην Κηφισιά
  • Νέα και Ειδήσεις
για την Κηφισιά κατευθείαν στο mail σας.

Εγγραφείτε τώρα
Email
Όνοματεπώνυμο
Δε θα σας spammarουμε ποτέ!

Σχολιάστε

σχόλια