Αρχική » Ειδήσεις » Η ΑΝΑΚΥΒΙΣΤΗΣΗ άθλημα κ των δημοτικών αρχόντων
kolotoumpa-lianos

Η ΑΝΑΚΥΒΙΣΤΗΣΗ άθλημα κ των δημοτικών αρχόντων


<<Είμαι βέβαιος ότι ο υπερβολικός, έως αστείος, αριθμός των περίπου 14 υποψηφιοτήτων στο Δήμο Κηφισιάς θα περιοριστεί σημαντικά μέχρι την ημέρα των εκλογών. Οι περισσότεροι από αυτούς δε θα κατορθώσουν να συμπληρώσουν τον ελάχιστο απαιτούμενο αριθμό συμβούλων και στο τέλος θα εγκαταλείψουν την προσπάθεια ή και θα προσπαθήσουν να ενσωματωθούν σε κάποιον μεγαλύτερο και ισχυρότερο συνδυασμό, «πουλώντας ακριβά το τομάρι τους» πολιτικά μιλώντας πάντα.>>, <<…..όπου υποσχόταν τα πάντα στους πάντες προκειμένου να κερδίσει τη θέση του Δημάρχου, από τον προηγούμενο εξίσου ακατάλληλο κ. Νίκο Χιωτάκη, που το 2014 παρέδωσε την Κηφισιά σε κακά χάλια.>> <<, ….ολο το χρονικό διάστημα από το Σεπτέμβριο του 2014 μέχρι και τον Ιούλιο του 2018 που παραιτήθηκα, προσπάθησα να παράξω το καλύτερο δυνατόν στους τομείς ευθύνης μου, ως Αντιδήμαρχος Εκάλης, υπεύθυνος Πολιτικής Προστασίας και υπεύθυνος για το στόλο των οχημάτων και το λοιπό μηχανολογικό εξοπλισμού του Δήμου, υπό αντίξοες πολλές φορές συνθήκες, τόσο λόγω των σημαντικών προβλημάτων που παραλάβαμε από τη διοίκηση του κ. Χιωτάκη, όσο και τα διάφορα προβλήματα στη γενική λειτουργία του Δήμου…>> <<…..οι εποχές <<αυτοκρατοριων>> Χιωτάκη και Θωμάκου εχουν παρελθει ανεπιστρεπτι.>> <<…Δυστυχώς την τελευταία 20ετία περίπου, δεν ευτύχησε ο Δήμος να έχει Δημάρχους που να συνδυάζουν το τρίπτυχο της επιτυχίας: γνώσεις, εμπειρίες και βούληση για ρεαλιστικές και αποτελεσματικές λύσεις.>>

Αυτά έλεγε ο μέχρι πρότινος υποψηφιος δημαρχος Κηφισιας κ .Δημήτρης Λιανός για τον <<νέο>> του αρχηγό Νίκο Χιωτάκη σε συνεντευξη του στην Εφημερίδα Αμαρυσία την 1/2/2018. Εύλογα ερωτηματικά γεννιούνται πλέον για την απόφαση αυτή αφου κάθε άλλο παρά δείγμα συνεργασίας μπορεις να την επικαλεστείς. Πως είναι λοιπόν, δυνατόν να αμφισβητεί πίσω από την πλάτη του τόσα χρόνια τον κ Θωμάκο ενώ παράλληλα να δέχεται την έμμισθη θέση του αντιδημάρχου Εκάλης, να παραμένει κ να μην παραιτείται? Γιατι δεν εισηγηθηκε ποτέ επισήμως την αντικατάσταση του στόλου κ την εκτιμώμενη δαπάνη ; αυξάνοντας πλέον <<αναγκαστικα>> με τις πρακτικές του, το κόστος δαπανών των ανταλλακτικών σε χιλιάδες ευρώ αφού ο στόλος είναι πεπαλαιωμένος. Προφανώς ο σημερινός υποψηφιος πλεον δημοτικός σύμβουλος δεν κατάφερε ούτε ένα δημότη να προσελκύσει στον υποτιθέμενο συνδυασμό του οπότε ως σοβαρός σκεπτομενος πολιτικος άρχων ακολουθησε την πεπατημένη όπως προείπε ο ίδιος <<..πουλώντας ακριβά το τομάρι τους» πολιτικά μιλώντας πάντα>>.

Η δημοτική σκακιέρα αλλάζει δημιουργώντας γκρίνια στα περισσότερα στρατόπεδα των υποψηφίων με τις εισροές νέων η παλαιων προσώπων με αβέβαιο εκλογικό αποτέλεσμα. Παράλληλα υπό αίρεση τίθεται η κάθοδος ορισμένων υποψηφίων συμβούλων στους συνδυασμούς δημιουργώντας ερωτηματικά για το σκοπό της ενασχόλησης τους .πολλά ακούγονται τεκμηριωμένα κ μη αλλα η σκακιέρα θα παιχτεί στην αξιόπιστη πρόταση αυτων για την πόλη. Η αγωνάι κορυφώνεται περιμένοντας να δούμε τις τελευταίες <<κωλοτούμπες>> για να οσφρηστούμε τους λόγους των Κομανέτσι! Είδομεν…….


Μάθετε πρώτοι ό,τι δε θα σας πουν οι άλλοι

  • Gossip, Παραπολιτικά, Πιπεράτα!
  • Προσφορές Εστιατορίων και καταστημάτων στην Κηφισιά
  • Νέα και Ειδήσεις
για την Κηφισιά κατευθείαν στο mail σας.

Εγγραφείτε τώρα
Email
Όνοματεπώνυμο
Δε θα σας spammarουμε ποτέ!

Σχολιάστε

σχόλια