Αρχική » Ειδήσεις » Δείπνο του ΤΡΟΜΟΥ για στελέχη της Novartis στην Κηφισιά
The Novartis AG logo is seen on the company's headquarters in Basel, Switzerland, on Thursday, Aug. 12, 2010. Novartis AG won European Union approval to acquire a majority stake in Alcon Inc., the world's largest eye-care company, from Nestle SA after it offered to sell "a number of businesses," to allay competition concerns about the deal. Photographer: Adrian Moser/Bloomberg

Δείπνο του ΤΡΟΜΟΥ για στελέχη της Novartis στην Κηφισιά


Σε γνωστό ιταλικό εστιατόριο στην περιοχή της Κηφισιάς συζήτησαν χθες το βράδυ 11/01, μέσα σε ιδιαίτερα άβολο κλίμα, τα μεγαλοστελέχη της Novartis Hellas, για την κρίση που έχει ξεσπάσει στην φαρμακοβιομηχανία, μετά τη χιονοστιβάδα αποκαλύψεων, για τις μίζες σε 4.500 γιατρούς, σε τέσσερις τουλάχιστον υπουργούς και πολλούς κρατικούς αξιωματούχους.

Στο «πικρό» δείπνο συμμετείχαν, σύμφωνα με πληροφορίες, ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας στην Ελλάδα Ρικάρντο Κανεβαρι, η Διευθύντρια Marketing και Δημοσίων Σχέσεων Ιωάννα Ρούμπου, και άλλα πρωτοκλασάτα στελέχη της Novartis που συζητούν με τον Crisis Manager (Διευθυντή Διαχείρισης Κρίσεων) Θωμά Αντωνιάδη, για τον τρόπο με το οποίο θα διαχειριστούν το σκάνδαλο μεγατόνων.

Στο ίδιο τραπέζι, κατά τις ίδιες πηγές, κάθεται και ο καθηγητής Νίκος Μανιαδάκης, πρώην σύμβουλος υπουργού Υγείας και άλλοτε διαπραγματευτής με την τρόικα για θέματα φαρμάκου, ο οποίος εμφανίζεται να έχει εμπλοκή στο σκάνδαλο μέσω εταιρείας, ως διαχειριστής της οποίας εμφανιζόταν η σύζυγός του και γνωστή τραγουδίστρια Χριστίνα Φαρμάκη. Η εν λόγω εταιρεία φέρεται να εισέπραττε ποσά από φαρμακοβιομηχανίες για διάφορες «υπηρεσίες».

Εξάλλου, ο κλοιός για τα μεγαλοστελέχη της Novartis έχει αρχίσει να στενεύει επικίνδυνα. Σε βάρος της εταιρείας «τρέχει» διπλή παράλληλη έρευνα των ελληνικών εισαγγελικών αρχών με τη συνδρομή του FBI και της αμερικανικής δικαιοσύνης.

Από τη μια οι εισαγγελείς διαφθοράς ερευνούν την υπόθεση με τις μίζες σε χιλιάδες γιατρούς και από την άλλη οι οικονομική εισαγγελείς κάνουν φύλλο και φτερό τα οικονομικά και φορολογικά στοιχεία της εταιρείας για τα αδικήματα της φοροδιαφυγής και του ξεπλύματος βρώμικου χρήματος.


Μάθετε πρώτοι ό,τι δε θα σας πουν οι άλλοι

  • Gossip, Παραπολιτικά, Πιπεράτα!
  • Προσφορές Εστιατορίων και καταστημάτων στην Κηφισιά
  • Νέα και Ειδήσεις
για την Κηφισιά κατευθείαν στο mail σας.

Εγγραφείτε τώρα
Email
Όνοματεπώνυμο
Δε θα σας spammarουμε ποτέ!

Σχολιάστε

σχόλια