Αρχική » Ειδήσεις » Πολιτική » Αποκλειστικό: Ποιοί θα είναι οι νέοι Αντιδήμαρχοι Κηφισιάς
dimarxeio-kifisias

Αποκλειστικό: Ποιοί θα είναι οι νέοι Αντιδήμαρχοι Κηφισιάς


Το kifisialife.gr σας αποκαλύπτει πρώτο τις πιθανές θέσεις των νέων αντιδημάρχων Κηφισιάς.

  • Κασιούρας Απόστολος – Πιθανότατα αντιδήμαρχος Διαχείρησης Ανθρώπινου Δυναμικού & ΚΕΠ
  • Παπανικολόπουλος Παντελής – Καταστήματα Υγειονομικού Ενδιαφέροντος & Τεχνική Υπηρεσία
  • Ζέτυ Κασσιμάτη – Επιχειρηματικότητα και Διεθνείς Σχέσεις
  • Λιανός Δημήτρης (Παραμένει) –  Αντιδήμαρχος Εκάλης και Διαχείρησης Αστικών Απορριμάτων
  • Καυγαλάκης Μιχάλης (Παραμένει) –  Αντιδήμαρχος Νέας Ερυθραίας & Πολεοδομίας

Για την αντιδημαρχία Τοπικής Δημοκρατίας και τις Συνοικιακές Συνελεύσεις ακούγονται πολύ έντονα τα ονόματα της Πόλυς Αστερίου του Σταύρου Ζαπάντη αλλά και της Ρόζυς Χαριτοπούλου

Υπόλοιπες θέσεις ως εντεταλμένοι

Για την Ύδρευση:  Ο πρώην πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Μωράκης Δημήτρης

Για τους Παιδικούς Σταθμούς Νέας Ερυθραίας:  Ακούγεται η κ. Καραλή Κατερίνα.

Στην Πρωτοβάθμια Σχολική Επιτροπή αναμένεται να πάει ο μέχρι τώρα αντιδήμαρχος Ευάγγελος Αυλήτης και στην Δευτεροβάθμια η αντιδήμαρχος κ. Σίσσυ Παπασπυρού.

Για την Κοινωνική Μέριμνα ακούγεται ο Αντιδήμαρχος κ. Καλός Χρήστος αλλά και η Πόλυ Αστερίου σε περίπτωση που δεν πάρει αντιδημαρχία.

Τέλος για τη Δημοτική Επιχείρηση “Μένανδρος” ακούγεται ο κ. Τσούλος με αντιπρόεδρο τον κ. Παντελεάκη που θα διατηρήσει τους παιδικούς σταθμούς της Κηφισιάς.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι επόμενες μέρες θα είναι θερμές και αναμένονται έντονες διεργασίες ενώ ο Δήμαρχος Γιώργος Θωμάκος κρατάει κλειστά τα χαρτιά του ως επτασφράγιστο μυστικό… ούτως η άλλως μας έχει συνηθίσει στις εκπλήξεις!!!

Παράλληλα οι πρωτοκλασσάτοι περιμένουν αγωνιωδώς τις επόμενες κινήσεις του Δημάρχου για να δουν πως θα κινηθούν τη καυτή αυτή διετία για να μπορέσουν να αναδείξουν το έργο τους.

Την ίδια στιγμή εντεταλμένοι του Δημάρχου βολιδοσκοπούν υποψήφιους της αντιπολίτευσης και δεν αποκλείεται να δούμε στα διοικητικά συμβούλια των νομικών προσώπων, πρόσωπα από τον ευρύτερο χώρο της αντιπολίτευσης όπως έγινε με την πρώην δημοτική σύμβουλο του Νίκου Χιωτάκη κυρία Λίλα Παπαδημητρίου και τον πρώην δημοτικό σύμβουλο του κ. Βάρσου , τον κύριο Περικλή Καραγιαννάκη οι οποίοι προτάθηκαν και ψηφίστηκαν ως μέλη του δ.σ του Βικέλα από τον Δήμαρχο.

Είναι γεγονός ότι υπάρχει κινητικότητα στις παρατάξεις και οι αλλαγές θα δείξουν την πρόθεση της διοίκησης. Από την πλευρά της μείζονος αντιπολίτευσης επικρατεί το “που ‘ντο που ‘ντο το δαχτυλίδι” και περιμένουν εναγωνίως τις προθέσεις του τέως, οι οποίες είναι άγνωστες ακόμη. Ο κ. Παπαδόπουλος κινείται πλέον ως υποψήφιος δήμαρχος ενώ φέρεται μετανιωμένος που δεν έθεσε υποψηφιότητα το 2014. Η αλήθεια είναι ότι κινείται μεν πυρετωδώς αλλά δε ξέρουμε εάν κινείται επιτυχώς. Ο Στάθης Κύρλος περιμένει στη γωνία για να εκδηλωθεί, ενώ η σύμπραξη του Βασίλη Βάρσου με τον Κώστα Τσιλιγκίρη θεωρείται δεδομένη για την κάθοδο τους στο δημαρχιακό θώκο. Οι υπόλοιποι κρατάνε τα χαρτιά τους κλειστά. Μη ξεχάσουμε και τον Μανώλη Κουρμαδιά  ο οποίος -με τον σκεπτικισμό που τον διακρίνει- διακριτικά απομακρύνεται από το περιβάλλον του πρώην δημάρχου και παρακολουθεί τις εξελίξεις αθόρυβα.

 


Μάθετε πρώτοι ό,τι δε θα σας πουν οι άλλοι

  • Gossip, Παραπολιτικά, Πιπεράτα!
  • Προσφορές Εστιατορίων και καταστημάτων στην Κηφισιά
  • Νέα και Ειδήσεις
για την Κηφισιά κατευθείαν στο mail σας.

Εγγραφείτε τώρα
Email
Όνοματεπώνυμο
Δε θα σας spammarουμε ποτέ!

Σχολιάστε

σχόλια