Αρχική » Ειδήσεις » Πολιτική » Σταυρόλεξο για δυνατούς λύτες καλείται να λύσει ο Θωμάκος

Σταυρόλεξο για δυνατούς λύτες καλείται να λύσει ο Θωμάκος


Πονοκέφαλος για το Δήμαρχο Κηφισιάς Γιώργο Θωμάκο, εξελίσσονται οι διοικητικές αλλαγές ενόψει της νέας δημοτικής περιόδου.

Έληξαν εχθές οι θητείες των αντιδημάρχων και είναι άγνωστο πότε θα ανακοινωθούν τα νέα πρόσωπα καθώς και οι πρόεδροι των υπολοίπων νομικών προσώπων του Δήμου. Παράλληλα η αντιπολίτευση παρακολουθεί τις εξελίξεις πιστεύοντας ότι οι απομάκρυνση πρωτοκλασάτων στελεχών θα δημιουργήσει τριβές και εντάσεις στην δημοτική ομάδα. Δεν είναι τυχαίο ότι ένας αντιδήμαρχος ακούστηκε να λέει στους υπαλλήλους του: “εμένα θα με έχετε συνέχεια, δε πρόκειται να φύγω” και δεν ήταν μόνο ένας, οι περισσότεροι ελπίζουν ότι κάτι θα αλλάξει την τελευταία στιγμή και θα παραμείνουν στη θέση τους.

Αναμένοντας λοιπόν, τις αποφάσεις του Δημάρχου και το πρώτο δημοτικό συμβούλιο με πληθώρα θεμάτων, θα πάρουμε μια γεύση για το τι επικρατεί στην παράταξη Θωμάκου και εάν οι ισορροπίες είναι εύθραυστες η όχι. Ήδη οι κινήσεις της διεύρυνσης έχουν δημιουργήσει τριγμούς και δεν λίγοι αυτοί που μιλάνε για Ιφιγένειες στην ομάδα και εξέφρασαν τη δυσαρέσκεια τους για τις επιλογές του Δημάρχου για τη μη συμμετοχή της Ευγενίας Παπαδήμα στο Διοικητικό Συμβούλιο του νομικού προσώπου Βικέλα κάτι που φάνηκε στα πηγαδάκια του προηγούμενου δημοτικού συμβουλίου. Σε όλα αυτά έρχεται να προστεθεί και η καθυστέρηση του απολογισμού των πεπραγμένων των δυόμιση χρόνων –έγινε βέβαια για πρώτη φορά απολογισμός Δημάρχου στον 1,5 χρόνο περίπου- αλλά θα περιμέναμε έναν συνολικό απολογισμό για το ήμισυ της θητείας της διοίκησης.

Θα περιμένουμε λοιπόν τις επόμενες μέρες του Μάρτη -ή γδάρτη ανάλογα πως το βλέπει κανείς- για να αντιληφθούμε τις ισορροπίες, τις προθέσεις και τη στόχευση της δημοτικής αρχή.

Μέχρι τότε το θερμόμετρο θα χτυπήσει κόκκινο!


Μάθετε πρώτοι ό,τι δε θα σας πουν οι άλλοι

  • Gossip, Παραπολιτικά, Πιπεράτα!
  • Προσφορές Εστιατορίων και καταστημάτων στην Κηφισιά
  • Νέα και Ειδήσεις
για την Κηφισιά κατευθείαν στο mail σας.

Εγγραφείτε τώρα
Email
Όνοματεπώνυμο
Δε θα σας spammarουμε ποτέ!

Σχολιάστε

σχόλια